מה לעשות?? אין לי כבר כוחות לסלקום!!! :( תעזרו לי!

תלונות ומחאות נגד חברת סלקום.
מרגישים שנפגעתם? זה המקום לספר לכולם.

מה לעשות?? אין לי כבר כוחות לסלקום!!! :( תעזרו לי!

הודעהעל ידי yaelen ב ה' יולי 29, 2010 8:48 pm

היי, שמי יעל
יש לי בעיות עם סלקום כבר שמונה חודשים.
עברה עליי חצי שנה של טירטורים, טלפונים, ריצות לסניף כפר סבא, שירות לקוחות, מנהלים וכו..
אני כבר לא יודעת מה לעשות??? :(
הבעיות התחילו לפני שמונה חודשים עם חוסר קליטה, מכשיר נכבה כשמתחשק לו, אין אינטרנט, אין הודעות וכו וכו...
בחצי שנה האחרונה יש לי בעיות קשות של אינטרנט. הייתי בסלקום כל כך הרבה פעמים ע"מ להחזיר את האינטרנט, שלחו לי הגדרות תצורה, הגדרות יצרן, פירמטו אותו מכל הכיוונים, החליפו לו כרטיס SIM.
והכול נראה כאילו זה בסדר.. אחרי 3 שעות עם אינטרנט המצב חוזר לקדמותו ללא אינטרנט ומשאיר אותי עם עוגמת נפש...
אני במקצועי צלמת שמחוברת באינפוזיה לאינטרנט ובחצי שנה האחרונה הפסדתי הרבה אירועים וחוסר במידע בגלל המצב.
כמובן שבכל הכנסה של מכשיר למעבדת התיקון נמחקו לי מספרי טלפון, משחקים ושירים ששילמתי עליהם !!!!
לפני חודש סלקום סוף כל סוף ניאותו להחליף לי מכשיר כמובן לאותו דגם.. יצאתי לחופשה ולאחר יום וחצי שוב פעם אותם תקלות!!!!!!!
כמו כן, הפסדתי מבצעים של הורדת אלבומים שכמובן שילמתי עליהם אך אין לי אפשרות להוריד אותם מהאינטרנט בפאלפון!!!!!
ושוב פעם התקשרתילשירות וכמו תמיד כאילו אף אחד לא רואה את ההיסטוריה של שירות הלקוחות שולחים לי הגדרות וכלום לא עוזר!!!
אני לא מסוגלת לדרוך יותר בסניף בכפ"ס אני מרגישה שהוציאו אותי מטומטמת!!!! 8 חודשים אני שם מכירה את כולם, אני בסלקום כבר 7 שנים רצוף!!!!!
ואין כאילו כלום!!!! אני ממש צריכה עזרה!!! מה לעשות????
:( :( :(

אשמח לתגובות!!!
יעל
yaelen

Re: מה לעשות?? אין לי כבר כוחות לסלקום!!! :( תעזרו לי!

הודעהעל ידי ריקי ב ד' אוגוסט 18, 2010 10:06 am

הי יעלי.
את לא היחידה שמרגישה כך.
לכולם הם עושים את אותו הדבר.
אצל כולם וגם אצלי אותם הסיפורים.
אם תדעי על עורך דין עם ניסיון בתביעות מול סלקום.
אשמח לקבל ממך מידע.
ריקי.
052-5459930
ריקי

חזור אל מחאות ותלונות של לקוחות ונפגעי סלקום

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד