חברה מובילה... !!!

ברוכים הבאים לפורום!
בפורום הזה תוכל לפרסם מחמאות בעד חברת סלקום.

חברה מובילה... !!!

הודעהעל ידי neh0826 ב ד' פברואר 25, 2009 5:20 pm

אני רוצה לומר לכל אלו שהחליטו שגונבים /משקרים אותם. שלדעתי הם טועים ובגדול.
סלקום עשתה בשבילי המון, אני מרוצה מהתוכניות שלהם
כמובן שחשוב לקרוא את ההסכמים כמו בכל מקום ולהתעדכן מידי פעם
כל אלו שפונים לפה נזכרים אחרי תקופה ארוכה לפנות לשרות או להסתכל בחשבונית ופתאום להזכר
שהם משלמים על משהו שהם לא רוצים. אנ י לא אומרת שאין מידי פעם בעיות (כמו בכל מקום)
אבל בסה"כ החברה מצויינת, תעריפים מעולים, שרות מצויין , עוד לא נתקלתי בסרוב מצידם לבעיות שהיו לי
ואנ י בטוחה שאלו שמקבלים סירוב זב כי הם חושבים שמגיע להם הכל ושוכחים שהחברה הזאת גם רוצה להרוויח והיא לא
לשכת הסעד.
אני יכולה לספר מקרה אישי שלי, הבן שלי הלך לצבא למשך חודש למלחמה ולא היה לו מכשיר
נציגה ממרכז שרות עשתה הכל כדי לדאוג שיהיה מכשיר
ומה בסוף בעלה הלך לשם כי הם גרים באזור להביא לבני את המכשיר
אז איך אפשר לומר שהם לא אנושיים או גנבים.
חבל.. העם הישראלי חושב שמגיע לו הכל.
תודה.. מקווה שיש עוד הרבה שחושבים כמוני .
neh0826

Re: חברה מובילה... !!!

הודעהעל ידי אלירן ב ג' מאי 26, 2009 3:34 pm

נכון שהנציגים כבני אדם, עשוים להיות אנשים טובים. אבל סלקום כחברה, כשהם עושים טעות, הם לא יודו בה - גם אם המחיר הוא למרר ללקוח את החיים!
אלירן

Re: חברה מובילה... !!!

הודעהעל ידי inehmad ב ג' פברואר 16, 2010 10:38 pm

הישראלים לא חושבים שמגיע להם הכל הם באים כלקוחות והחברה חייבת להיות קשובה ללקוח מה שכלל לא קורה שם הם פשוט צוחקים ומתעללים בלקוח
לחברה הזו יש כללים שכלל לא באים לשרת את הלקוח אלא רק את עצמה - לדוגמא היום היה לקוח במרכז השירות לאחר שרכש מכשיר IPHONE ונתנו לו מכשיר שחור והלקוח רצה מכשיר לבן, הוא בא עם הקופסה סגורה עם הניילון ולא היו מוכנים להחליף לו למכשיר לבן בשום אופן אף על פי שעל פי חוק הלקוח יכול לבטל עסקה בתוך 14 יום, תאמרו אתם מי הצודק ומה ראוי לחברה נאורה לעשות, למה לא להחליף לו את המכשיר?
inehmad

חזור אל מחמאות בעד סלקום למען ההגינות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד