שיטת סינון תיקון מכשירים בליפט

ברוכים הבאים לפורום!
מחאות ותלונות של עובדי סלקום בעבר או בהווה.

שיטת סינון תיקון מכשירים בליפט

הודעהעל ידי טכנאי ב ג' מרץ 03, 2009 8:54 pm

שלום רב,
אני עובד סלקום לשעבר, ורציתי לשתף בשיטת סינון תיקוני מכשירים בליפט מכשירים נכנסים לתיקון,
מסתבר שסלקום לא מתייחסת לתיקוני המכשירים בהתחשב בכך שישנם אנשים שעומדים בחוץ ומחכים למכשירים שלהם,
מבחינת סלקום כל לקוח שמגיע לתקן את מכשירו הינו "נודניק" ומעצבן,
תיקון המכשיר מתחלק לכמה שלבים, ישנו טכנאי בליפט, שמטרתו לסנן את סוגי התקלות, כשברוב המקרים המכשירים לא עוברים כלל תיקון, הם פשוט עוברים איפוס ידני, שכן החברה משוכנעת שזו הסיבה העיקרית ל"תקיעת" מכשירים, כמובן שלרוב הלקוח חוזר עם התקלה בשנית, אך בכך שומרת סלקום על מעגל קסמים שנקרא "מופע" לקוחות במרכז שירות, זה מין מעגל שעוזר לסלקום להוכיח כביכול את כמות הלקוחות הצפים שלה במרכזי השירות, כשכמובן שכל זה על חשבון הזמן הפרטי של כל אחד מלקוחותיה...
* אגלה לכם סוד קטן, כל מכשיר שתוקן מקבל במעבדה על ידי הטכנאי שבועיים של שחרור, שזה אומר שאם המכשיר חוזר בטווח השבועיים לתיקון הטכנאי מקבל "חוזר" וזה משבש לו את התנאים בסלקום, ומכריח את החברה לשלוח אותו להשתלמויות, תזכרו את זה להבא שאתם מקבלים מכשיר מקולקל אחרי תיקון, תגיעו בפעם השניה במשך השבועיים, תתעקשו לקבל טופס הפקדת מכשיר (כדי שלא יתקנו אותו שוב ללא הודעה) ותראו שזה ישפיע...
ועוד דבר אחד קטנטן, אם תגיעו בשלישית, עם מכשיר לקוי במסגרת השבועיים 90% שהמכשיר יוחלף, מכיוון שזה מדליק מנורה אדומה במערכת, מה שכן, המכשיר מוחלף למחודש, שלאו דווקא אומר שה"חדש" טוב מהישן...שיהיה בהצלחה!!!!
טכנאי

Re: שיטת סינון תיקון מכשירים בליפט

הודעהעל ידי yaelen ב ה' יולי 29, 2010 9:08 pm

היי טכנאי,

קראתי את ההודעה שלך.. ואני רוצה לשתף אותך בבעיה שהייתה לי.. ברשותך אני עושה העתק הדבק...[/b]
האם המצב שלי הוא על מה שאתה מדבר??
אשמח אם תגיב.. אתה בטוח יודע יותר ממני.. אשמח לרעיונות מה עליי לעשות!!???!??!
תודה.

היי, שמי יעל
יש לי בעיות עם סלקום כבר שמונה חודשים.
עברה עליי חצי שנה של טירטורים, טלפונים, ריצות לסניף כפר סבא, שירות לקוחות, מנהלים וכו..
אני כבר לא יודעת מה לעשות???
הבעיות התחילו לפני שמונה חודשים עם חוסר קליטה, מכשיר נכבה כשמתחשק לו, אין אינטרנט, אין הודעות וכו וכו...
בחצי שנה האחרונה יש לי בעיות קשות של אינטרנט. הייתי בסלקום כל כך הרבה פעמים ע"מ להחזיר את האינטרנט, שלחו לי הגדרות תצורה, הגדרות יצרן, פירמטו אותו מכל הכיוונים, החליפו לו כרטיס SIM.
והכול נראה כאילו זה בסדר.. אחרי 3 שעות עם אינטרנט המצב חוזר לקדמותו ללא אינטרנט ומשאיר אותי עם עוגמת נפש...
אני במקצועי צלמת שמחוברת באינפוזיה לאינטרנט ובחצי שנה האחרונה הפסדתי הרבה אירועים וחוסר במידע בגלל המצב.
כמובן שבכל הכנסה של מכשיר למעבדת התיקון נמחקו לי מספרי טלפון, משחקים ושירים ששילמתי עליהם !!!!
לפני חודש סלקום סוף כל סוף ניאותו להחליף לי מכשיר כמובן לאותו דגם.. יצאתי לחופשה ולאחר יום וחצי שוב פעם אותם תקלות!!!!!!!
כמו כן, הפסדתי מבצעים של הורדת אלבומים שכמובן שילמתי עליהם אך אין לי אפשרות להוריד אותם מהאינטרנט בפאלפון!!!!!
ושוב פעם התקשרתילשירות וכמו תמיד כאילו אף אחד לא רואה את ההיסטוריה של שירות הלקוחות שולחים לי הגדרות וכלום לא עוזר!!!
אני לא מסוגלת לדרוך יותר בסניף בכפ"ס אני מרגישה שהוציאו אותי מטומטמת!!!! 8 חודשים אני שם מכירה את כולם, אני בסלקום כבר 7 שנים רצוף!!!!!
ואין כאילו כלום!!!! אני ממש צריכה עזרה!!! מה לעשות????

אשמח לתגובות!!!
יעלyaelen

הודעה פרטית
yaelen

חזור אל מחאות ותלונות של עובדי סלקום

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד